Jouw verhaal

individuele trajecten

In het eerste gesprek krijgen we helder wat jouw unieke vraag is. Ik vertel welke mogelijkheden er zijn en we kijken naar het meest geschikte traject voor jouw vraag. Ik bied drie  coachingstrajecten: Jouw levensverhaal, Jouw zelfportret en Biografisch drieluik.

 

jouw levensverhaal

In dit traject onderzoeken we jouw levensverhaal in stappen van zeven jaar.  Je vormt een beeld van je eigen levensloop via alle levensfasen, ontwikkelingen, uitdagingen en kansen.  Dit werkt ordenend. Je ontdekt terugkerende thema’s, krijgt overzicht en inzicht in je leven. Het traject laat je zien wie je bent en hoe je bent geworden wie je nu bent. Het vertellen van je levensverhaal geeft je eigenwaarde en maakt dat je zelf weer richting kan geven aan je leven.

jouw zelfportret

Jouw unieke zelfportret geeft je een blik in de spiegel. In zes biografiegesprekken leer je jezelf beter kennen. De gesprekken gaan over vier belangrijke gebieden in je leven:

1.         Fysiek & leefomgeving 
2.         Energie & gewoontes
3.         Drijfveren & kwaliteiten
4.         Motieven & idealen
 
Je weet waar je nu staat en wat je wilt.  Je bent regisseur van je eigen leven. Dit geeft energie, inzicht en rust.
 


biografisch drieluikgesprek

Een biografisch drieluikgesprek helpt je wanneer je voor een moeilijke keuze staat, als je een bepaalde gebeurtenis wil verwerken en/of als je op zoek bent naar je drijfveren. Eerst breng je een actueel thema of een gebeurtenis in beeld met drie eenvoudige tekeningen. Dat maakt het gemakkelijker om er met een afstand naar te kijken. Daarna gaan we erover in gesprek. Je ontdekt en gaat begrijpen wat er gebeurde en hoe je dit kunt plaatsen in het grotere verband van je levensverhaal. Je weet (weer) waar je voor staat en hoe je verder kunt.